STARTUL CAMPANIEI DE VACCINARE ÎMPOTRIVA COVID-19 ÎN JUDEȚUL SIBIU

VACCINAREA ÎMPOTRIVA COVID-19

Guvernul României a lansat platforma națională de informare privind vaccinarea împotriva COVID-19, numită #ROVACCINARE, disponibilă accesând următorul link:


#ROVACCINARE

Previous
Next

Începe vaccinarea copiilor cu vârste între 5 și 11 ani

Comunicat de presa _vaccinare copii FINAL 13.01.2022

Pentru informații sau întrebări cu privire la subiectul vaccinării, specialiștii pot fi contactați la adresa de e-mail: contact@vaccinare-covid.gov.ro.

Dragi sibieni, vă informăm că pe pagina web a Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România au fost postate informații privind vaccinurile împotriva COVID-19 autorizate de Agenția Europeană a Medicamentului, și anume: rezumatul caracteristicilor pentru fiecare produs, precum și prospectul în limba româna pentru cele trei tipuri de vaccin – Pfizer, Moderna și AstraZeneca: https://www.anm.ro/medicamente-de-uz-uman/farmacovigilenta/informatii-vaccinuri-covid-19/.

NOU! Hotărârea CNSU nr. 20 din 25.03.2021 privind stabilirea unor măsuri necesar a fi aplicate în contextul pandemiei de COVID-19 și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea, în contextul pandemiei de COVID-19

Hotararea CNSU nr. 20_25.03.2021

Ingrijiri la domiciliu Covid-19