Incadrarea medicilor rezidenti

REZIDENȚIAT 2023
INFORMAȚII PRIVIND ÎNCADRAREA MEDICILOR REZIDENȚI
CARE AU ALES LOC DE PREGĂTIRE ÎN CENTRUL UNIVERSITAR
SIBIU, ÎNCEPÂND CU 01 IANUARIE 2024


În perioada 6 – 18 decembrie 2023, inclusiv, medicii/medicii dentiști/farmaciștii rezidenți se vor prezenta la unitățile sanitare desemnate de Direcția de Sănătate Publică a Județului Sibiu  în vederea încheierii contractelor de munca pe durata determinata/nedeterminată.
Încadrarea ca rezident cu loc sau cu post şi prezentarea la stagii se va face începând cu data de 01.01.2024.
Rezidenţii cu post se vor prezenta pentru încheierea formelor de încadrare pe baza adeverinţei eliberate de comisia locală de rezidenţiat, la unitatea sanitară pentru care s-a publicat postul.
Rezidenţii pe loc cu pregătire în centrul universitar Sibiu își vor face încadrarea la unitățile sanitare desemnate, în funcție de specialitatea aleasă.

Lista spitalelor de încadrare se poate descărca de aici

Articole recomandate

Ministerul Sănătăţii  organizează începând cu data de 14 octombrie 2021 sesiune de examen pentru obținerea titlului de specialist, pentru medicii, medicii dentişti şi farmaciştii care finalizează pregătirea în rezidenţiat respectiv în cea de a doua specialitate până la data de 14 aprilie 2022 cu respectarea prevederilor  Ordonanţei Guvernului nr.18/2009 privind organizarea şi finanţarea rezidenţiatului, aprobată prin Legea nr.103/2012, cu modificările şi completările ulterioare.