Ministerul Sănătăţii organizează concurs de admitere în rezidenţiat pe loc și pe post în medicină, medicină dentară şi farmacie, sesiunea 19 noiembrie  2023

 

Concursul se desfăşoară în centrele universitare : Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara. 

Inscrierile pentru concurs se fac prin direcţiile de sănătate publică, respectiv prin ministerele cu rețea sanitară proprie,  în perioada : 11-24 octombrie 2023.  Programul de depunere a dosarelor : pentru zilele de luni până joi între orele 9,00-16,00, respectiv 9,00-14,00 pentru zilele de vineri. Dosarele de concurs pot fi depuse prin poștă sau servicii de curierat, în perioada 11-24 octombrie 2023 inclusiv, data poștei.

În atenţia candidaţilor care doresc să se înscrie la Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului  Sibiu : 

  • Certificatul medical tip A5 va fi eliberat de către Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, situat în Sibiu, B-dul Corneliu Coposu nr. 2-4.

In certificat se va preciza dacă candidatul este :  apt/inapt din punct de vedere medical (fizic şi neuropsihic) pentru exercitarea activităţii în domeniul pentru care candidează.

Dosarele pot fi depuse la Direcția de Sănătate Publică a Județului Sibiu, cu sediul în Sibiu, str. G.Barițiu nr. 3, Biroul RUNOS, camera 2.

                     Informații suplimentare la telefon : 0269.210071, interior 107. 

Articole recomandate